Skip to content

Presidenti ukrainas propozon zgjatjen e ligjit ushtarak

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, ka paraqitur në parlament një projektligj për zgjatjen e gjendjes ushtarake në vend.

Miratimi i dekretit të presidentit ukrainas për “zgjatjen e ligjit ushtarak në Ukrainë” është renditur në parlamentin ukrainas si pjesë e projektligjeve.

Ligji ushtarak në Ukrainë u shpall nga Zelenskyy më 24 shkurt, kur Rusia nisi luftën kundër Ukrainës. Ai fillimisht u zgjat në muajin mars për një prej 30 ditësh dhe mbaron më 25 prill.
Burimi: AA

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë