Ajo eshte nje nga kengetaret me te njohura Shqiptare muzika e te ciles degjohet ne mbare boten. Bebe Rexha ka thene se prindërit e saj janë diagnostikuar me Còvid-19. Por tashme fatmiresisht shendeti i tyre eshte permiresuar dhe gjendja e tyre eshte e mire.

Ajo shprehet se: Ata u ínfektuan me korònavirus dhe qëndruan të sëmurë për tre javë dhe unë u bëra shumë nervoze. Mendoja që të bëja një udhëtim me makinë që të shkoja të kujdesesha për ta. Ata këmbëngulën që unë dhe vëllai im të mos shkonim atje. Më në fund u bënë më mirë dhe tani mund të shijojnë sërish ushqimin. Ndihem shumë mire qe ata tani e kaluan koronavirusin, tha këngëtarja.

Këngëtarja shtoi se po i kalon ditët në karantinë duke gatuar dhe duke qëndruar sa më shumë ne shtepi, ndonëse është mërzitur se janë pezulluar pjesa më e madhe e aktiviteteve.

Previous articleSHBA, oficerët e policisë i bashkohen protestuesve që marshojnë kundër..