Skip to content

Prishtinë – Kryeministri Kurti priti në takim ministrin e Jashtëm gjerman Maas

  • 23/04/2021

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Sipas njoftimit nga Zyra e Kryeministrit të Kosovës, gjatë takimit i është dhënë mbështetje synimeve të qeverisë për reforma në sundimin e ligjit, luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë