Skip to content

Prishtinë: kur “Policia është me ne”!

  • 16/06/2022

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kuvendi i Kosovës u ballafaqua me një tjetër situatë të tensionuar, brenda dhe jashtë, me shkak projektligjin e pagës minimale. Janë shoqatat e veteranëve të UÇK-së që po reagojnë fort dhe ashpër ndaj faktit se nuk janë të përfshira në këtë projektligj. Kryetari në detyrë i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Faton Klinaku, […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë