Punonjesit e inceneratorit te Fierit bllokojne automjetet qe transportojne mbetet nga bashkite ne kete incenerator.

Shkak per kete bllokim eshte bere mungesa e pagave prej 4 muajsh.

Kjo eshte nje proteste e paralajmeruar.

Aktualisht inceneratori eshte nen administrimin e zyres per menaxhimin e pronave te sekuestruara.

Ne kete incenerator depozitohen mbetjet e bashkive Fier, Lushnje, Patos dhe Roskovec.