Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Prej datës 1 gusht prodhimi dhe shpërndarja e kartave të identitetit dhe të pasaportave biometrike tashmë do t’i kalojë shtetit.

 

Pas mbarimit të kontratës së ALEAT, shërbimi do ti kalojë shoqërisë shtetërore ‘Identitek’.

 

Por Ministria e Brendshme njofton se aplikimet për ID dhe pasaporta me kuponin e ALEATIT do të vijojnë deri më 26 korrik. Më pas do të ketë një ndërprerje të punës deri më 1 gusht ku kuponat e rinj do të kenë logon e identitek.

 

Ndryshe nga çka u premtua ku do të ketë një rishikim të çmimeve, mësohet se ato nuk do të ndryshojnë, por do të jenë të njëjtat me ato që ishin deri më tani.

 

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re