“Profesion i frymëzuar nga babai im”, Gledis Nano betohet si Drejtor i Përgjithshëm: Do forcojmë raportin Polici-Qytetar

WhatsApp-Image-2021-10-07-at-09.54.59.jpeg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

I nderuar zoti Ministër, në respekt të veprës së gjithë punonjësve të policisë, të rënë dhe të plagosur në krye të detyrës, zotohem për të mbajtur me nder flamurin e policisë së shtetit, betohem.

Besimi i detyrës së Drektority të Përgjithshëm, përtej privilegjit më ngarkon me përgjegjësinë e të enurit në lartësinë e duhur, ndaj gjej rastin ti shpreh mirënjohje Ministrit dhe Kryeministrit për besimin e kësaj detyre. Profesioni ishte një pasion frymëzuar nga babai im. Kam kuptuar se ky institucion është pjesë kryesore e jetes time që kërkon përkushtim. Sfidat për policinë janë shumë të rëndësishme. Do të ccoj përpara punët e nisura nga paraardhësi im Ardi Veliu. Do të jem këmbëngulës që raporti qytetar polici të forcohet më tej. Synojmë një polici më të trajnuar, mirëmenaxhim të burimeve njerëzore bazuar në meritokraci. Ju garantoj se me angazhimin tim maksimal do vazhdoj më tej me ccuarjen më para të reformave në Policinë e Shtetit. Dua ti urj cco kolegu sukses në përmbushjen e detyrimeve. Ndaj kërkoj angazhimin tuaj maksimal sipas betimit që kemi bërë, ju faleminderit.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë