Skip to content

Profesor Adrian Civici: Shqipërisë i mungon produkti turistik

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Porfesori Ardian Civici është shprehur se Shqipëria ka shumë potenciale por mungon produkti turistik.

 

Në ‘Quo Vadis’ Civici tha se operatoret turistikë duhet të ofrojnë më shumë për turistët e huaj të cilët zgjedhin për të vizituar shqipërinë.

 

“Ne kemi kushte potenciale të mira por ajo që na mungon është produkti turistik.

Produkti turistik nuk nëkupton vetëm akomodimin në hotel apo përfitime nga plazhi apo nga të tjera pork a një sërë aktivitetesh dhe elementësh të tjerë që turisti paguan për ta marrë atë element turistike edhe e lë dyfishin apo trefishin e pagesës. Kështu që edhe ne kemi nevojë ta diversifikojmë konceptin e turizmit jo thjesht të shtrirë në kohë apo të ndarë në ato turizmi malor apo detar. Turisti duhet që atë kohën që ta kalojë në Shqipëri të ketë më shumë elemente për të bërë.”

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë