Skip to content

Profesori Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, Selim Luku, humb jetën nga COVID-19

  • 11/12/2020

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Profesori Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, Selim Luku, ka humbur jetën si pasojë e koronavirusit.

Lajmin e ka konfirmuar në faqen zyrtare në rrjetin social “Facebook”, Shoqata e Veterinare Shqiptare.

Prof. Dr Selim Luku është një prej pedagogëve më afatgjatë në Universitetin e Bujqësor të Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare.

Statusi:

Lamtumire Prof. Selim Luku

Profesori i Fakultetit te Mjekesise Veterinare Selim Luku, i shtruar në spitalin “Shefqet Ndroqi” nuk mundi ti mbijetojë CoViD19.

Prof. Dr Selim Luku është një prej pedagogëve më afatgjatë në Universitetin e Bujqësor të Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare.

Janë me mijëra studentët që prej tij kanë marrë bazat e histologjisë dhe të anatomisë. Mirënjohje për veprën tuaj Profesor.

Të qoftë e lehtë lëndina përhershme Profesor dhe të prehesh në Parajsë!

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë