Shqipëria fiton çmimin e parë në panairin “Trashëgimia kulturore e kombeve”, i zhvilluar nga Universiteti i Kasimit ne Arabine Saudite. Studentët shqiptarë përfaqësuan denjësisht Shqipërinë e kulturës, traditës dhe vlerave. Ata bën një përfaqësim dinjitoz gjatë panairit “Kulturat e kombeve”, duke dëshmuar edhe një herë dashurinë e pakushtëzuar dhe kontributin modest për atdheun. Ky çmim erdhi si një kurorëzim për mundin, sakrificën dhe dashurinë që ata shqiptarë demonstruan për vendin dhe kulturën që përfaqësojnë gjatë panairit e jo vetëm.

Këtë aktivitet e lavdëruan Ambasada e Shqipërisë në Arabi Saudite, si dhe Ministria e Jashtme në faqet zyrtare përkatëse:

Prezantimi dinjitoz i kultures shqiptare nga studentet e Shqiperise 🇦🇱 ne Universitetin e Kasimit, Arabia Saudite, ne panairin e Trashegimise Kulturore te Popujve, vleresohet me cmimin e pare.
Urime gjithe studenteve qe e nderuan Shqiperine

 

Prezantimi dinjitoz i kultures shqiptare nga studentet e Shqiperise 🇦🇱 ne Universitetin e Kasimit, Arabia Saudite, ne panairin e Trashegimise Kulturore te Popujve, vleresohet me cmimin e pare.
Urime gjithe studenteve qe e nderuan Shqiperine

 

 

 

Me poshte disa foto nga aktiviteti:

 

/ Berati.TV

LIKE FAQES NE FACEBOOK PER LAJME TE NGJASHME