Pas marrëveshjes për shembjen e hotelit ajo që kundërshton gjithë vijimin e ngjarjes është shtetasja italiane e cila kishte marr me qera objektin. Sipas saj ajo tashmë ka mbetur në rrugë dhe nuk ka një mënyrë për të marr pas të gjithë lekët që ka investuar.

Italiania thotë se i ka ardhur fatura për të paguar taksat e vitit 2022. Nuk kam ku ti gjej lekët. Kam mbetur në rrugë. Nuk kam një vend ku të qëndroj tani pasi vendqëndrimi im ishte ky hotel. Nuk kuptoj shumë nga kjo situatë.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb