Studentët do të protestojnë këtë të enjte para Parlamentit.
 
Në ditën e dhjetë të rezistencës, studentët do të shfrytëzojnë zhvillimin e seancës plenare për të kërkuar pranimin e 8 kërkesave të vendosura prej tyre.
 
Prej dy ditësh protesta e tyre është ndarë mes institucionit të Ministrisë së Arsimit dhe Kryeministrisë.
 
Edhe pse kryeministri ka bërë disa ftesa për dialog studetnët nuk kanë pranuar duke ritheksuar se vetëm miratimi I 8 kërkesave do t’I kthente në audiorët e fakultetve.