Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ditën e sotme ka marrë vendimin për të shkarkuar drejtoreshën Qendrës së Shërbimeve Arsimore Rezana Vrapi. Sipas informacioneve të siguruara, Vrapi drejtonte këtë drejtori që prej vitit 2014.

Arsyet e largimit të Vrapit nga posti i drejtores së QSHA-së nuk dihet ende zyrtarisht.

Por duhet sjellë në vëmendje se Qendra e Shërbimeve Arsimore është kritikuar shpesh nga maturantët për testet e Maturës Shtetëore. Maturantët janë ngritur disa herë në protesta në vitet e fundit, për ato që ata i quajnë vështirësi në hartimin e tezave dhe parregullësi.

/faxweb

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png