Skip to content

Protestat nuk vlejnë/ Qeveria miraton Hartën e re Gjyqësore të Shqipërisë

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Shqiperia do te kete tashme nje Harte te re Gjyqesore.

 

Pavaresisht protestave dhe bojkotit te avokateteve ne javet e fundit, qeveria ka miratuar Harten e re.

 

Lajmi u be publik nga Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja.

 

Ai tha se Harta e re Gjyqesore do te beje nje shperndare te drejte te çeshtjeve gjyqesore dhe do ti pergjigjet kerkesa te reformes ne drejtesi.

 

Manja shtoi se implementimi i kesaj harte do te behet ne disa faza.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë