Drejtoresha e ISHP-së Albana Fico ka dhënë detaje lidhur me vendimin e qeverisë për vendosjen e detyrueshme të maskës që nga dita e nesërme. Fico tha se maska është e detyrueshme për të gjithë personat kur dalin nga shtëpitë e tyre, për çdo individ mbi 11-vjeç, dhe sipas saj në rastin e shkeljes së parë …/faxweb