Kandidati i Partisë Socialiste, Rrahim Spahiu ka fituar zgjedhjet në Bashkinë e Dibrës.

Nga të dhënat rezulton se Spahiu ka marrë 13 995 vota, i ndjekur nga Premtim Kryemadhi i “Shtëpisë së Lirisë” me 4 478 dhe Luan Haka i PD me 4 437 vota.

Deri tani, PS ka fituar katër bashki, nga gjashtë në të cilat garohej. Përveç Dibrës, PS mori edhe Vorën, Lushnjën dhe Rrogozhinën. Edhe në Durrës, kryeson kandidatja socialiste, Emirjona Sako, ndërsa në Shkodër, kandidati i Shtëpisë së Lirisë, Bardh Spahia.