Meditimi është një mënyrë përkushtimi fetar ose ushtrimi mendor dhe shpirtëror, në të cilin njeriu përqendron mendjen e tij në një pikë të vetme (fjalë, fjali, emër), për të arritur një gjendje apo shkallë më të lartë të vetëdijes shpirtërore.
Meditimi sjell:
Lumturi
Harmoni
Largon fobitë
Zvogëlon stresin
Ndihmon shërimin
Përmirëson koncentrimin
Ndërton vetë-besim të fuqishëm. /io/

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re