Miqësia e ngushtë e ish-kancelarit gjerman Gerhard Schroeder me presidentin Vladimir Putin dhe marrëdhëniet e tij fitimprurëse të biznesit me Rusinë janë toleruar pa dëshirë në Gjermani prej vitesh. Por ndërsa retë kërcënuese po mblidhen mbi Ukrainën dhe aleatët po vënë në pikëpyetje vendosmërinë e Gjermanisë, Schroeder shihet gjithnjë e më shumë si një barrë […]