Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Qyteti i New York-ut ka ngritur një padi kundër Hyundai-t dhe Kia-s, duke u bashkuar me një varg qytetesh të tjera që përjetojnë një valë vjedhjesh makinash të shkaktuara nga postimet në mediat sociale rreth një defekti që i bëri disa modele shumë të prekshme ndaj vjedhjeve. Videot si në TikTok dhe faqet e tjera […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re