Në rrjete sociale janë publikuar disa fotografi të komandantit legjendar në Kosovës, Adem Jashari, ku shihet i veshur kuq e zi.

Fotot që po qarkullojnë besohet se nuk janë parë më herët në publik. Adem Jashari shihet i veshur me një bluzë të kuqe dhe shqiponjën e zezë.

Jashari ka lindur në më 28 nëntor të vitit 1955 në Prekaz të Skenderajt.

Me vendim të ish-presidentit të Kosovës, Fatmir Sejdiu, Adem Jashari është nderuar me titullin Hero i Kosovës.