Ballina SHQIPERIA Publikohet lista me 12 fluturimet e konfirmuara për ditën e nesërme. Kujdes!...

Publikohet lista me 12 fluturimet e konfirmuara për ditën e nesërme. Kujdes! Jo të gjithë qytetarët mund të udhëtojnë

Aeroporti “Nënë Tereza”, nëpërmjet një shënimi në rrjetet sociale, ka publikuar listën e fluturimeve të konfirmuara për ditën e nesërme.

Krahas publikimit të listës, aeroporti i bën thirrje udhëtarëve që të kontaktojnë me kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa theksojnë se maskat janë të detyrueshme.⠀⠀

Gjithashtu bëhet e ditur se nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀

Fluturimet e konfirmuara 25.06.2020⠀⠀

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀

Air Albania (ZB 2001) Tiranë – Romë dhe kthim
Wizz Air (W6 2882) Tiranë – Vjenë dhe kthim
Wizz Air (Ë6 3845) Tiranë – Bergamo dhe kthim
Wizz Air (Ë6 3841) Tiranë – Dortmund dhe kthim
Wizz Air (Ë9 4466) Tiranë – Londer (Luton) dhe kthim
Wizz Air (Ë6 3853) Tiranë – Piza dhe kthim
Air Albania ( ZB 2003) Tiranë – Milano dhe kthim
Albawings (2B 273) Tiranë – Perugia dhe kthim
Air Serbia (JU213) Tiranë – Beograd dhe kthim
Air Albania (ZB 2005) Tiranë – Bolonja dhe kthim
Albawings (2B 231) Tiranë – Pisa dhe kthim
Albawings (2B 231) Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀

Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport⠀⠀