Izraeli do të vazhdojë planet për të ndërtuar 4,000 njësi të paligjshme banesash në Bregun Perëndimor të pushtuar, njoftoi ministrja e Brendshme Ayelet Shaked. Ministrja, një avokate e fortë e vendbanimeve të paligjshme, pretendon se komiteti i planifikimit do të mblidhet javën e ardhshme për të miratuar 4,000 shtëpi dhe pretendon se ndërtimi në Bregun […]