Skip to content

Që nga Lufta e Dytë: të jetosh me ndjenjën e sulmit nga Rusia

  • 22/06/2022

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Finlanda është përgatitur për një sulm rus për dekada dhe do të ofronte rezistencë të fortë nëse ndodh, tha shefi i shtabit të vendit, gjenerali Timo Kivinen. “Vendi ynë ka ndërtuar një arsenal të konsiderueshëm armësh, por përveç pajisjeve ushtarake, faktori kyç është që finlandezët të jenë të motivuar për të luftuar”, tha ai për […]

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë