Trafiku rrugor në Shqipëri së shpejti do të monitorohet nga një qendër e dedikuar.

 

Gjatë inspektimit në kantierin e ndërtimit, ministrja belinda balluku deklaroi se ndërtesa do të shtrihet në 1.800 metra katrorë dhe në fazën e parë do të jenë të punësuar 120 punonjës.

 

Në përfundim të projektit, në godinë do të punojnë 220 persona, të cilët do të monitorojnë trafikun në 3.600 kilometra rrugë.

 

Në fazën e pilotimit, monitorimi i trafikut rrugor do të nisë me 200 kilometra rrugë.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re