Muaji qershor ka filluar për Shqipërinë me masa të reja lehtësuese të cilat u prezantuan disa ditë më parë nga vetë ministrja Manastirliu.

Muaji qershor ka nisur për Shqipërinë me masa të reja lehtësuese. Ka prej disa ditësh që ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, që njofton për hapjen e vendit tonë.

Që nga fita e sotme, happen kufijtë tokësorë, plazhet vetëm për strukturat akomoduese, parqet, palestrat, qendrat e internetit, kamponati i futbollit si dhe kurset profesionale apo dhe argëtuese.

Por kanë mbetur ende të mbyllur, aktivitetet kulturore, kinematë, teatrot, klubet e natës, pishinat, grumbullimet masive, dasmat, konferencat, dëgjesat publike, tubimet dhe transporti publik.