Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Pas debateve të shumta për shkrirjen e institutit të studimeve albanologjike aktiviste dhe qytetarë u mblodhën përpara godinës për të protestuar.

 

Protestuesit e kanë cilësuar këtë plan si marrëzi dhe luftë ndaj institucioneve te pavarura.

 

Sipas aktivisteve kalimi i institutit të studimeve albanologjike në varësi të akademisë së shkencave vë në rrezik mbi të gjitha kërkimin shkencor.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re