Kyeministri Rama tha se Ilir Metës, socialistët i dhënë postet më të rëndësishme në drejtimin e vendit, ndërsa e akuzoi se tani fut shkopinj nën rrota.

“Doli dhe bëri gjithë atë shfaqje për të ardhur keq.

Çfarë borxhi i kanë socialistët një njeriu që pa mbushur 50-vjeç është bërë kryeministër, kryetar parlamenti dhe President dhe prapë nuk e zë vendi pa futur shkopinj nën rrota, doli se ishte edhe gurë edhe dorë. 

Duan të iki një orë e më parë, por nuk ua plotësoj dot dëshirën“.