Kryeministri Edi Rama u shpreh nga foltorja e Kuvendit se Parlamenti sot duhet t’i kishte kërkuar shteteve miratimin e rekomandimit per negociatat dhe jo të merret me vendimin e presidentit Ilir Metya.

Kryeministri Edi Rama tha se “Ilir Meta sot 50-vjeç rezulton të ketë qenë Kryeministër, Kryetar Kuvendi dhe President.

“Kujt më tepër sesa Ilir Metës i janë falur skandale dhe përçatje në këtë vend?”  tha Rama.

Në përditësim…