Kraja: Nuk kam  asnjë koment. Ne po punojmë normalisht. SPAK ka shumë cështje penale. Nuk kam asnjë koment për deklaratat e Ramës. Ne vazhdojmë punën tonë dhe faleminderit.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb