Kryeministri Edi Rama, u ndal dhe tek investimet e huaja. Në një bashkëbisedim me qytetarët në Berat, ai tha se priten të ndodhin shumë investime nga kompani vendase e të huaja. Kryeministri theksoi se investimet do të ndodhin në porte, aeroporte dhe rrugë. “Unë besoj që e ardhmja do të jetë shumë e mirë. Për […]

The post Rama mirëpret investitorët e huaj: E ardhmja shumë e mirë, ja investimet që pritet të ndodhin appeared first on Balkanweb.com – News24.