Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kryeministri Rama duke bashkebiseduar online me qytetarët ne rrjetet sociale konfirmoi se ne buxhetin e vitit 2023 do te parashikohet nje tjeter rritje page per disa kategori.

Kreu i qeverise tha se do te kete rritje page per arsimtaret e po ashtu per mjeket dhe infermieret.

Rama gjithashtu beri te ditur se eshte parashikuar te kete rritje tjeter edhe per zjarrefikesit.

Me tej Rama u ndal tek energjia duke deklaruar se do te kete plan kursimi duke nisur nga institucionet.

Ai shtoi se aktualisht prodhimi i energjise eshte ne masen 70%.

Rama po ashtu tha se numri i faturave aforve eshte ulur shume.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë