Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka bërë me dije se në datë 1 tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimeve Shoqërore mes Shqipërisë  dhe Zvicrës.

 

“Në datën 1 tetor hyn në fuqi Marrëveshja për Sigurimeve Shoqërore mes Shqipërisë  dhe Zvicrës

Kjo marrëveshje do t’u ofrojë qytetarëve të të dy vendeve të drejtën të gëzojnë përfitimet e plota të kontributeve të tyre në Shqipëri dhe Zvicër.”, tha Rama.

 

Rama përmendi dhe marrëveshjen që pritet të ratifikohet mes Italise dhe Shqipërisë.

 

“Së shpejti edhe ratifikimi i marrëveshjes me Italinë”, shkruan Rama

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re