Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Kryeministri Rama ka reaguar sërish për akuzat e opozitës për shpenzimet e fluturimeve të tij.

 

 

Kreu i qeverisë ka publikuar shifrat vjetore të shpenzimeve në vitin 2008 dhe në vitin 2022.

 

 

Sipas Ramës shpenzimi mesatar vjetor i Kryeministrit për udhëtimet vendit në vitin 2008 ishte 261.023Lek të reja ndërsa për vitin actual është 120.459Lek të reja.

 

 

Sipas shifrave të kryeministrit shpenzimet janë më shumë se të përgjysmuara në vitin 2022 krahasuar me ato të 2008.

 

 

 

Tjetër shembull se si shpifja  monumentale e miliona € për✈️ tregon, që rublaxhinjtë e opozitës dhe gjobaxhinjtë e ekraneve tallen me përbuzje me shqiptarët:

 

Shpenzimi mesatar vjetor i Kryeministrit për udhëtimet jashtë👇

 

2008👉 261.023Lek të reja

 

2022👉 120.459Lek të reja

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë