Sali Berisha pas votimit në referendumin e PD:

“Shpresën e PD shoqërisë shqiptare në tërësi ky është referendum I parë në 30 viteve I thirrur nga anëtarësia e partisë, e partisë politike për të shkarkuar peng kryetarin , me fjalë të tjera atë që do të hyjë në analet e historisë së Shqipërisë, Lulzim Bravës. Nëse ky është referendum I parë që demorkatët thërrasin vetë për një vendim historik, ju rikujtoj këtu se në vitin 2009 është mbajtur një referendum tjetër në të cilin anëtarësia është ftuar nga kryetari për të mos votuar për kryetarin. Cdo shqiptarët të kryesojë dy botë : atë të shpresës dhe atë të zhgënjimit. Duke rikujtuar këtë kontrast tyë madh kjy ëhstë referendumi i shpresës dhe lirisë për të gjithë shqiptarët.

Provokim? Aq sa mund të jetë Amerika provokim për Sali Berishën, Amerika ëhtë një vend që unë e admiroj. Po të marrësh në aspekt tjetër nga ky bar i vogël lkëtu u dërgova një mesazh forcave konservatore në Europë. Këtu anëtarësia ka vendosur për të ushtruar votën e saj të lirë kundër një kryetari që pësoi motormafozën më tëfanale që nuk e gjen as në romanet e Franc Kafkës.
Mos ngatërroni anti kuvendet e thirrur nga Lul Brava të mbushur me nxënës, punonjës, kryetarë bashkie në qytete të ndryshme, ju e patë vetë mbrëmë shfaqjen e shëmtuar , Edi Rama pësoi një metamorfozë të tmerrshme dhe u transformuar për tu maskuar si avokat i tij, ndaj shqiptarët janë të mençur dhe e kuptojnë, po dridhen themelet e narkoshtetoit.

Është thirrur një protestë me urgjencë, por një axhendë e papritur e Vucic ëhstë një aleancë bilaterezuese për ballkanin, është një vendosje e klikave mes beogradit dhe Kosovës. Nisma e Berlinit grupon 6 vendet e rajonit si shtete të barabarta, duke shqiptarët në ora 16:00 të gjithë në trianë nga një protestë e fuqishme. Ka protestë madhore porkundër vjedhjes së tmerrshme që i është bërë shqiptarëve. SPAK-u i partisë ka nxjerrë vetëm 3 milionë kundër 400 milionë të tjerave. PD nuk krijoi asnjë protestë të guximshme. Paratë e partisë Lul Brava sic e futë re e shndërroi nuk ka dhënë asnjë kacidhe degëve, ndërsa harxhon 350 mijë dollarë për Facebookun.

/faxweb