Skip to content

Rama: Piramida, qendra më e madhe e teknologjisë digjitale në Ballkan

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Piramida e Tiranës po transformohet në qendrën më të madhe të teknologjisë së informacionit, që do të mirëpresë mijëra të rinj për të mësuar gjuhën e kodimit, robotikë, design dhe programim.

 

 

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale pamje nga punimet që po vijojnë te Piramida e cila po merr formë hap pas hapi, për t’u shndërruar në qendrën më të madhe të teknologjisë digjitale në Ballkan.

 

Plani synon të krijojë simbolin e ri për Tiranën, ku ndërtesa është e arritshme nga të gjitha anët.

 

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë