Partia Socialiste ka gati draftin për programin e saj elektoral në zgjedhjet e 25 prillit.

“Drejt finalizimit të Vizionit Shqipëria 2030 dhe Planit të Veprimit 2021-2025”, shkruan kryeministri Edi Rama teksa poston një foto nga kopertina e draftit.

Ndërkohë slogani i socialistëve në këto zgjedhje është: “S’ka kohë për pushim!”.

()