Kryeministri Edi Rama u ka bërë një tjetër thirrje studentëve për të dialoguar në lidhje me kërkesat e dorëzuara prej tyre.

 

Pas apelit të bërë nga foltorja e Kuvendit, Rama në dy postime të njëpasnjëshme në Twitter, ka ripërsëritur ftesën e tij për studentët duke theksuar se refuzimi I dialogut në kor është dobësi.

 

Rama thekson se është gati që të miratojë tetë pikat por si fillim duhet të diskutohet se si dhe kur do të bëhet realizimi I tyre.

 

“Miq!Kori i protestës kur s’të dëgjojnë është domosdoshmëri.Refuzimi në kor i Dialogut është dobësi.Ju duhet ta dini që UNE JAM ME JU.Jam gati për të 8 PIKAT.Duhet të diskutojmë si e kur do të realizohen.Nëse ju s’doni ta kuptoni këtë,vazhdoni mbajini peng të 8

PIKAT.Unë ju pres🤗

Rama I këshillon më tej studentët që të mos bëhen pengesa e vetvetes dhe të mos e mbysin protestën me duart e tyre.

 

“Mos jini pengesa e vetvetes dhe mos e mbysni protestën me duart tuaja! Kjo protestë duhet të mbetet fuqi e ndryshimit të universitetit, jo të katandiset në fuqinë bllokuese të Dialogut për Universitetin!”