Kryeministri Edi Rama këtë të premte ka publikuar një video nga kantieri i ndërtimit të Rrugës së Arbrit.

 

Në videon e postuar nga shefi i qeverisë nës Facebook, është bërë një përmbledhje e punimeve te Rrugës së Arbrit nga Zall Bastari, tuneli dhe Ura e Vashës.

 

 

“MIRËMËNGJES 😃

dhe me këto pamje nga kantieri i punës për ndërtimin e Rrugës së Arbërit, ju uroj një ditë të mbarë.”