Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Komisioni i Posaçëm Parlamentar është mbledhur sot për të diskutuar lidhur me Reformën Administrativo-Territoriale.

 

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike ka nxjerrë raportin final duke propozuar rritjen e numrit të bashkive nga 61 që janë aktualisht në 92.

 

Po ashtu Alibeaj ka propozuar sa i takon nivelit te dyte te qeverisjes, kalimin nga 12 qarqe ne  6 rajone.

 

Rithemelimi i Berishës, nga krahu tjetër kërkon 95 bashki dhe 5 rajone.

 

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë