Taulant Balla:
Ditën e enjte në komision do të propozojmë për të filluar punën mandati 6 mujor do të jetë për të hulumtuar dhe studiuar propozimet e atyre dhe tonat. Demokracia është sistemi ku do të përpiqemi të biem dakord në këtë komsionon të posacëm.

Pyetja: Ratë dakord me PD
“Nuk ka pasur negociata për këtë cështje. Procesi i implementimit është i rëndësishëm për rrugën europiane të Shqipërisë. Unë nuk dua të flas për këtë cështje se është kompetencë që i përket komisionit. Ky komision ka marrë drejtimin për të marrë propozimet, ajo që unë dua ti them sot anëtarëve është se ky 6 mujor, në këtë këndvështirm, do të kërkoj që komisioni të përmbledhë”, tha Balla.

Reforma zgjedhore – Nuk dua të flas për këtë cështje është komisioni i pasocaëm të reformës zgjedhore, të gjitha propozimet që kanë palët dhje të bëhet një plan pune për këtë komsionn janë 6 muaj mëse të mjaftueshme. Ky komision të përdoret për rekomandimet e raporteve të OHDIR për zgjedhjet e 25 prillit por edhe për zgjedhjet e ardhshme. DO të kërkoj që Komisioni i posacëm i reformës zgjedhore për transparencën e financimeve të partive, sic është ai i PD që janë financuar nga lotimi që dikur kam denoncuar unë. Partitë politike marrin financim dhe që i përdorin për qëllime të ndryshme. Rasti i PD që i jam referuar unë ende nën hetim. Përmirësimi i legjislacionit zgjedhor kush ka propooziume ti dërgojnë në komisionin e posaçëm.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re