Fjala e Damian Gjiknurit në përfundim të mbledhjes së Këshillit Politik:

Gjetëm dakordësinë për të gjithë pikat e mbetura, qoftë për zgjedhjen e KQZ, për formulën e kompensimit, mandatet e KQZ dhe shumë elementë të tjerë që kishin mbetur në diskutim ku përgjithësisht, po e them pa ndrojtje, plotësuam kërkesat që kishte opozita për ato garanci që kanë ekzistuar tek ligji aktual.

Vijon…

/faxweb