Rekord infektimesh në qytetin e Fierit.

Ministria e Shëndetësisë në përditësimin e të dhënave të epidemisë nga Covid-19, raportoi 66 persona të infektuar në qytetin e Fierit në 24 orët e fundit, duke bërë që qyteti të renditet menjëherë pas Tiranës.

Të infektuarit janë rreth 20 nxënës dhe mësues të konfirmuar me koronavirus janë nga shkolla të ndryshme të qytetit, janë nga radhët e bluzave  të bardha, një pjesë tjetër e të infektuarve janë në një kompani private e cila siç raportohet, ka dhe numrin më të lartë të të infektuarve.

 

loading...