Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Një gazetar izraelit shkeli ndalimin e hyrjes së jomuslimanëve në vendin më të shenjtë musliman në Mekë dhe shkaktoi reagime të ashpra në internet, por ndoshta edhe dëmtoi përmirësimin e marrëdhënieve midis Tel Avivit dhe shteteve të Gjirit, raportuan mediat arabe ditë më parë. Ishte ai Channel 13 i Izraelit që transmetoi reportazhin 10-minutësh në […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re