Mjaftuan pak minuta shi që rruget dhe lagjet e qytetit të Lezhës të përmbyten.

 

Uji vërshoj në mënyre të menjëhershme, duke deportuar në disa biznese dhe vështirësuar qarkullimin e automjeteve dhe qytetarëve. Situata më problematike u krijua përgjatë bulevardit “Gjergj Fishta”, rrugën pranë shkollave, bllokun e banimit në zonën “11 janari” dhe “11.2 hektare” të lagjes “Besëlidhja”.

 

Niveli i ujit arriti në rreth 30 cm dhe levizja ishte mjaft e vështire.