Reshjet e shiut të rëna gjatë 24 orëve të fundit kanë shkaktuar shembje gurësh dhe dherash në aksin Lezhë-Ungrej.

 

Rreth 4 km larg qendrës së fshatit Ungrej ka pësuar rëshqitje të tokës duke izoluar totalisht banorët e 9 fshatrave të kësaj Njësie Administrative.

 

Në atë zonë rapotohet nga banorët se ka patur edhe herë të tjera rrëshqitje të tokës duke izoluar qindra banorë të këtyre fshatrave.