Zv.kryeministri Erion Braçe i ka bërë thirrje banorëve të 5 fshatrave në zonën e Lushnjës që të largohen nga toka e argjinaturës së lumit Shkumbin, i cili sipas tij rrezikon të dalë nga shtrati si pasojë e reshjve të shumta.

“Lumi Shkunbin po del nga shtrati.

Cdo banor i fshatrave Cerme e Siperme, Proshke, Cerme Pasha, Cerme Shkumbin, Sulzotaj, ti bindet urdhrave te kryepleqve dhe policise per tu larguar vete dhe cdo kafshe, mjete nga toka e argjinatures se lumit-buza e lumit deri ne argjinature! 

Menjehere! Bindjuni urdherave te autoriteteve!”,shkruan Braçe teksa poston dhe fotot. (TemA)