Vendi ynë ka qenë i përfshirë nga moti i keq dhe reshjet e shumta të shiut përgjatë dy ditëve të fundit. Si pasojë e reshjeve të shtuara, është rritur edhe niveli i ujit në lumin e Devollit, duke sjellë edhe daljen e ujit nga shtrati që ka shkaktuar edhe përmbytjen e disa tokave bujqësore në dalje të qytetit.

Ndërsa mësohet se, hidrocentrali i Banjës po shkon drejt kuotës maksimale, por ende nuk ka vend për shkarkime.

/faxweb

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png