Xhelal Mziu ka reaguar ashpër në rrjetet sociale ku tregon se ndjehet i irrituar nga niveli kulturor i mazhorancës.

Deputeti demokrat thotë se ka konstatuar një shtermësi intelektuale tek ta dhe se e ka të vështirë që të gjejë një gjuhë të qytetëruar për të komunikuar me ta.

“Ky është niveli intelektual i Rilindjes. Me kësisoj njerëzish si Gjici dhe keq, po qeveris dhe po varfëron Shqiptarët për të kënaqur dëshirat e këtyre lloj injorantëve, që s’po ngopen duke shqyer Shqipërinë. Shterpësi intelektuale, alla Rilindase!”, nënvizon Mziu.