Pas pezullimit te punimeve ne disa kantiere ndertimi per shkak te situates se koronavirusit, ne disa zona te vendit ato po i rikthehen normalitetit.

 

Kryeministri Edi Rama beri te ditur se puna ka rinisur ne zonat rurale te disa qyteteve si Elbasani, Lushnja, Shkodra, Fieri e te tjere.

 

Vendimi eshte marre pas eshte garantuar respektimi i distances mes punonjesve ne secilin prej kantiereve te ndertimit.

 

Sipas Rames, ekonomia do te vihet ne levizje me hapa te matur dhe te kujdeshshem per te garantuar sa me shume vende pune dhe njekohesisht duke siguruar shendetin e punonjesve.