Pas te gjithe asaj buje mediatike disa muaj me pare dhe polemikave qe shkaktoi, rikthehet Xhisiela Maloku.Ajo ne rrjetet sociale Instagram ka postuar nje foto “selfie” ku mbi te ka shkruar: A te merr malli per mu?

Edhe pse ne foto ajo nuk ka etiketuar asnje ky postim ka hedhur dyshime per ate qe mund te kete ndodhur. Mos valle ka nje rikthim me Rexhep Rrajen, apo Xhisiela e ka hedhur pas ate histori dhe mbishkrimi eshte per tjeterkend?Mbetet per tu pare gjithcka …